Фейсбук  се прибра за кратко в България и използва свободното си

...
Фейсбук
 се прибра за кратко в България и използва свободното си
Коментари Харесай

Григор Димитров посети един от културните символи на България

 Фейсбук  се прибра за малко в България и употребява свободното си време, с цел да прегледа Боянската черква. В неделя звездата ни в тениса става на 30 години, а през идната седмица ще играе на шампионата в Женева.

" Днес, сътрудниците от Боянска черква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от международното културното завещание на първата ни ракета.

За сътрудника Мина Мегала беше изключителна чест да опише за непреходната история на средновековния монумент на културата, намиращ се в полите на Витоша ", написаха през вчерашния ден от НИМ във Facebook.

Днес Националният исторически музей е хазаин на авто ретро церемониал " Историческа НОЩ на автокласиката в МУЗЕЯ ", проведен от съдружие Автомобилен ретро клуб Авангард. Музеят ще работи с удължено работно време и ще бъде отворен за гости до 20:00 ч.

В парковото пространство пред музея ще може да разгледате множеството ретро коли от разнообразни интервали, като най-старият авто ретро участник е от 30-те години на ХХ век.

Парадното шествие и церемонията по награждаване на отличените коли стартира от 20:00 ч. и ще продължи до 22:00 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР